Tarieven

Virtual assistant, online business management, tekstschrijver: € 45 per uur (exclusief btw)

Zo werkt het

Je kunt mij inhuren voor doorlopende opdrachten maar ook voor losse opdrachten.

Doorlopende opdrachten

Bij doorlopende opdrachten reserveer ik wekelijks (of als het nodig is dagelijks) tijd in m’n agenda voor jouw onderneming. Dit werkt bijvoorbeeld goed voor ondernemers die mij inhuren voor mailboxbeheer, projectondersteuning, beheer van een locatie, wekelijkse social media-posts enzovoorts. Zo weet jij als ondernemer zeker dat ik wekelijks of dagelijks voor je aan de slag ga en welk bedrag je op de factuur kunt verwachten.

Losse opdrachten

Bij losse opdrachten werk ik aan de opdracht die jij graag door mij uitgevoerd ziet. Aan het einde van de maand stuur ik een factuur van het aantal uur dat ik hieraan besteed heb. Uiteraard houd ik een gedetailleerde urenregistratie bij, zodat je kunt zien hoe het gaat en op ieder moment inzicht hebt in de kosten.

Vind je het lastig om in te schatten of wij bij elkaar passen? Huur mij dan eerst in voor een losse opdracht.

Lijkt het je wat?

Mail mij gerust een keertje met je opdrachten of vragen of vul het contactformulier in. Ik beloof dat ik niet bijt en vind geen enkele vraag gek. Twijfel je of het inschakelen van een virtual assistant de juiste stap is voor jou? Ook dan help ik je met alle liefde met de keuze, ook als de eindconclusie is dat je mij niet inhuurt. Een eerste gesprek kost je uiteraard niets. Hetzelfde geldt voor een beetje advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *